1 procent Fundacja Cząstka Ciebie pomarańcz

Fundacja Cząstka Ciebie

logo

 

Pomóż nam pomagać!

Możecie państwo pomagać naszym podopiecznym przez cały rok dokonując dowolnej wpłaty na konto fundacji. 
74 1750 0012 0000 0000 3491 9062

Zobacz, jak możemy Ci Pomóc!

Zaufali nam rodzice dzieci potrzebujących. Dołącz do nich, otwórz własne subkonto w Fundacji i korzystaj ze wsparcia. Pamiętaj - pomagasz własnemu dziecku.

W związku z wchodzącym w życie 25 maja 2018 roku Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych dokonaliśmy zmian dostosowujących nasze procesy przetwarzania danych osobowych do nowych regulacji. Państwa dane są u nas bezpieczne.

Przetwarzanie Państwa danych osobowych jest zgodne z prawem i niezbędne do realizacji umowy.

Zapewniamy odpowiednie środki techniczne i organizacyjne chroniące Państwa dane osobowe przed nieuprawnionym dostępem.

Gwarantujemy realizację Państwa praw wynikających z RODO (szczegóły poniżej).

Administratorem Państwa danych osobowych jest Fundacja Cząstka Ciebie z siedzibą przy ul. Hetmańskiej 10/1, 51-200 Wrocław (KRS: 0000611851, NIP: 8952079556). Państwa dane są przetwarzane w celach:

  • realizacji wiążącej nas umowy (art. 6 ust. 1 pkt b. RODO),
  • realizacji naszych prawnie uzasadnionych interesów (np. marketingu bezpośredniego dotyczącego naszych usług) (art. 6 ust. 1 pkt f. RODO),
  • wypełniania ciążących na nas obowiązków prawnych (art. 6 ust. 1 pkt c. RODO).

Przetwarzanie będzie odbywać się tak długo, jak jest to konieczne do realizacji wymienionych celów. Mają Państwo prawo do dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia (jeśli ich przetwarzanie nie jest wymagane prawem), ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia danych. Mogą Państwo również wnieść skargę do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Państwa dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom z naszej grupy kapitałowej. Do Państwa danych mogą też mieć dostęp nasi podwykonawcy (podmioty przetwarzające) tacy jak firmy księgowe, kancelarie prawnicze itp. Możemy przekazać Państwa dane osobowe niezbędne do wykonania umowy na świadczenie usług do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej (Google, Facebook i in.) na podstawie mechanizmu Privacy Shield lub za Państwa zgodą. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne do realizacji usługi.

W kwestiach dotyczących realizacji Państwa praw i w razie pytań prosimy o kontakt mailowy na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Fundacja Cząstka Ciebie

address

Ul. Hetmańska 10/1
51-200 Wrocław

mail envalope

info@czastkaciebie.pl

nowa bank2 74 1750 0012 0000 0000 3491 9062
Raiffeisen POLBANK
Informacje

KRS: 0000611851
REGON: 364344476
NIP: 8952079556
PL 74 1750 0012 0000 0000 3491 9062

Fundacja Cząstka Ciebie posiada pozwolenie
na Zbiórkę Publiczną 
2016/3672/OR

Kontakt

Fundacja Cząstka Ciebie
+48 535 007 691
info@czastkaciebie.pl